CAMERAMAN NUNTA

Cameraman Nunta

PRET 550 EURO

PROMOTIE  PENTRU EVENIMENTELE CARE AU LOC DUMINICA 500 EURO

 

 

VIDEO : 

 • cameraman pe toata durata evenimentului (traditii, biserica, local)
 • montaj video
 • 1 stick personalizat cu filmul evenimentului MP4 (1 exemplar)
 • filmarea predata pe stick in carcasa personalizata

OPTIONAL:

 • Cabina Foto (recuzita, fundal, etc incluse) – Poze nr. nelimitat – 680 RON (3 ore)
 • Masina fum greu (gheata carbonica) – 550 RON (pret valabil impreuna cu un pachet)
 • Schela Lumini Profesionala (3-6m) – 1400 RON
 • Pachet lumini (trepied T, 4 console cu jocuri de lumini) – 250 RON
 • Foto Marturii  10/15 cu plic – 8.5 RON/buc
 • Foto Marturii  magnet 10/15 cu plic – 12 RON/buc
 • Album Foto 10/15 (100 de poze) – 190 RON
 • Album Foto 13/18 (100 de poze) – 290 RON
 • Photobook (Foto-carte in formate 30/30 – 30/60 in deschidere, piele ecologica) – 750 RON
 • Copie stick personalizata – 250 RON
 • Pentru evenimentele ce nu au loc in Bucuresti se plateste transportul 2 RON/km

Serviciul de cameraman video reprezintă o soluție profesională și specializată pentru captarea și înregistrarea momentelor importante într-un mod artistic și de înaltă calitate. Un cameraman video este un expert în utilizarea echipamentelor video, în tehnici de filmare și în editarea ulterioară a materialelor pentru a oferi un produs final captivant și relevant.

Principalele aspecte ale unui serviciu de cameraman video includ:

 1. Filmare Profesională: Cameramanul video utilizează echipamente de înregistrare de ultimă generație, precum camere video de înaltă rezoluție, drone sau alte accesorii specifice, pentru a captura imagini clare și de calitate.
 2. Tehnici de Filmare Creativă: Un cameraman video experimentat aduce o perspectivă creativă la eveniment, folosind diverse unghiuri, mișcări de cameră și compoziții pentru a crea imagini vizualmente atractive și emoționante.
 3. Captarea Momentelor Cheie: Serviciul de cameraman video se concentrează pe captarea momentelor cheie ale evenimentului sau proiectului, fie că este vorba de un eveniment special, o producție artistică sau un proiect corporativ.
 4. Editare și Post-producție: După filmare, cameramanul video efectuează procesul de editare pentru a îmbunătăți calitatea, a adăuga efecte speciale sau a ajusta elemente precum sunetul și luminozitatea. Astfel, se creează un produs final fluid și coerent.
 5. Distribuire și Livrare: După finalizarea proiectului, materialele pot fi livrate în diferite formate și pot fi adaptate pentru a se potrivi cu platforma de distribuție dorită, fie că este vorba de televiziune, internet sau alte medii.
 6. Domenii de Aplicare Diverse: Serviciile de cameraman video sunt solicitate într-o varietate de domenii, inclusiv evenimente speciale (nunți, petreceri, concerte), producții artistice, publicitate, videoclipuri muzicale, documentare sau chiar în domeniul corporativ pentru realizarea de prezentări și materiale promoționale.

Alegerea unui serviciu de cameraman video profesional poate transforma momentele speciale în amintiri de neuitat și poate oferi un impact semnificativ în prezentarea unui produs sau eveniment. Este esențial să se colaboreze cu un specialist dedicat pentru a asigura calitatea și profesionalismul înregistrărilor video.

   V-ați întrebat vreodată de ce un videoclip HD (High Definition) pare atât de uimitor? Aceasta se datorează faptului că imaginile HD au o rezoluție mult mai mare decât standardul SD (Standard Definition), ceea ce înseamnă că au o imagine de până la 5 ori mai clară și mai multe detalii.

Rezolutii

– filmare HD (FULL HD): 1920×1080 pixeli

– filmare HD (4K): 3840×2160 pixeli

Suportul pe care se pot livra materialele difera:  -materiale Full HD/4K in format digital (transfer online catre client)  -materialele Full HD/4K pe stick USB (3.2)

cameraman nunta bucuresti

cameraman nunta bucuresti,cameraman nunta bucuresti,filmare nunta bucuresti,filmare nunta bucuresti

Comentariile sunt închise.